21st Century Skills ontwikkelen in het Eagle Global Project 4


21st century skills project over Amerikaanse Zeearend Docenten en een aantal studenten van Bettendorf Middle School hebben een internationaal samenwerkingsproject ontwikkeld waarin 21st century skills een belangrijke rol spelen. Het project ‘Alcoa – An Eagle Eye To The World’ start aan het begin van kalenderjaar 2013 en is ontworpen voor leerlingen in de leeftijd van ongeveer 8 tot 12 jaar (Amerikaans onderwijssysteem). Samenwerking binnen het project zal in het Engels plaatsvinden.

Het project is vakoverstijgend gericht op de studie van Amerikaanse zeearenden. Door onder andere waarneming van de webcam en online uitwisseling ontwikkelen leerlingen een dieper begrip van de Amerikaanse zeearend, de natuur, het milieu, en onze relatie met ons ecosysteem.

Voor de samenwerking wordt gebruik gemaakt van diverse online tools en omgevingen als GoogleDocs, Wikispaces, Skype, Edmodo en Voicethread

Inschrijven voor deelname aan het project kan tot 15 december 2012.

Meer informatie over het project http://eagleeyecamera.wikispaces.com

Noot van de redactie:
We horen graag of er scholen in Nederland zijn die gaan deelnemen. We kunnen dan een speciale blog op deze website inrichten voor verslaglegging.


Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 gedachten over “21st Century Skills ontwikkelen in het Eagle Global Project