Beëindiging van onze bedrijfsactiviteiten… 2


Foto Erik Baas. Bron: https://nl.wikipedia.org/wiki/Bestand:Stootblok_(staal).jpg.
Geen wijzigingen. Licentie: https://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0/deed.nl

Het voelt wat dubbel en vreemd sinds we onlangs hebben besloten onze gezamenlijke bedrijfsactiviteiten in 21stcenturyskills.nl te gaan beëindigen. Het bedrijf loopt namelijk prima en op het gebied van onderwijsontwikkeling en -innovatie is de komende jaren, naar ons idee, nog veel werk te verzetten. Dat we dan toch dit besluit hebben genomen heeft alles te maken met persoonlijke afwegingen die we hebben gemaakt:

Frank van den Oetelaar heeft per 1 augustus 2019 een nieuwe uitdaging gevonden als directeur van een basisschool in Tilburg. Zie voor een meer uitgebreide toelichting de blog op https://www.linkedin.com/pulse/nieuwe-uitdaging-als-directeur-basisschool-hubertus-van-den-oetelaar.

Henk Lamers heeft daarop besloten zijn activiteiten ook op een lager pitje te zetten.

Een en ander betekent daarom dat we komend schooljaar nog wel een aantal bijeenkomsten en trajecten bij bestaande klanten als besproken afwerken, maar geen nieuwe opdrachten meer aannemen. Uiteraard bedanken we de vele organisaties die we afgelopen jaren hebben mogen begeleiden bij het (her)ontwerp van onderwijs! We vinden het fijn te constateren dat de ingezette innovaties meer en meer onomkeerbaar blijken. We zijn er dan ook van overtuigd dat deze ontwikkelingen uiteindelijk zullen leiden tot meer betekenisvol en toekomstbestendig onderwijs voor leerlingen met evenwichtige ruimte voor kennis, vaardigheden en talenten!

Alle relaties: bedankt voor het vertrouwen in ons en de inzet die jullie hebben gedaan. Veel succes in de vervolgstappen.

Geïnteresseerd?

We gaven het al aan, het voelt wat dubbel een goed lopende onderneming af te ronden en/of stil te leggen. Mocht er interesse zijn voor overname van bedrijfsnaam, domeinnaam, een goed op Google scorende website en met groot aantal volgers op social media kanalen? Neem dan contact op met Frank van den Oetelaar, zie contactpagina.


Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 gedachten over “Beëindiging van onze bedrijfsactiviteiten…