Voorinschrijving boek vanaf begin januari 2017 geopend


voorinschrijving boekVanaf begin januari 2017 is de voorinschrijving boek ‘Leren in de 21e eeuw en 21st century skills’ geopend. Tot 20 januari 2017 is het mogelijk het boek met een speciale korting in de voorinschrijving te bestellen. Je betaalt dan €17,50 i.p.v. €19,95. Je ontvangt het boek eind januari 2017 als een van de eersten, direct na de publicatie op de NOT.

Het boek ‘Leren in de 21e eeuw en 21st century skills’ bestaat uit achtergrondinformatie en beelden van onderwijs in de toekomst. De informatie is aangevuld met interviews met experts uit en rond het onderwijsveld die vanuit eigen kennis- en expertisegebieden zienswijzen en beelden over transformatie van onderwijs delen. Daarnaast beschrijven co-auteurs uit het primair en voortgezet onderwijs leerarrangementen die afgelopen periode in het onderwijs uitgevoerd.

‘Leren in de 21e eeuw’ is geschreven als inspiratieboek voor onderwijsprofessionals, betrokkenen en andere geïnteresseerden in het basis- en voortgezet onderwijs. Het is gebaseerd op discussies die momenteel in en rond het onderwijs gevoerd worden waar het gaat om hoe we het toekomstbestendig kunnen maken. Hoe zorgen we voor ruimte voor betekenisvol leren, eigen talenten en het ontwikkelen van vaardigheden? Hoe bieden we leerlingen een prikkelende en uitdagende leeromgeving waarin ze zichzelf kunnen ontwikkelen?

Dit inspiratieboek is bedoeld om lezers te informeren en te inspireren over het onderwijs van de toekomst. Waarom zou het tot herontwerp van onderwijs moeten komen? Hoe ziet dat er mogelijk uit? Waar kunnen scholen aan denken? Wat zijn dan die 21st century skills en wat maakt ze nieuw? Hoe kan je er als school mee aan de slag?

Voor meer informatie over het boek, zie https://www.21stcenturyskills.nl/boek/

Voor de voorinschrijving boek, zie http://www.boektweepuntnul.nl/leren-in-de-21e-eeuw/?v=796834e7a283

voorinschrijving boek

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *